Monday, May 9, 2016

 MUKA KACAK BAU BADAN BAU BECAK ]
..
Puan, andai cik abam badan berbau,
Usah di tegur direct sangat,
Nanti si dia touching,
Puan jugak yang susah,
..
Nah, ambil CELEBTITYLASS ni,
Bagi dia sapu kat badan cik abam.
BAU BADAN cik abam hilang dalam 3 saat,
24 jam takde dah bau yang tak best tu.
Baru lah pastu pakai lah apa saja rasa taff semacam.
..
Sayangilah cik abam dengan misi baru.
..
CELEBRITYLASS di bina dengan 100% formula semulajadi untuk menghilangkan BAU BADAN dan PELUH BERBAU .
Lebih 100 000 pengguna telah Berjaya merasai hasilnya.
Semudah sapu dan bau badan anda hilang.
Whatsapp ke <0123757185>
WWhatsapp ke <0123757185>
Whatsapp ke <0123757185>
* sape nak jadi AGENT, PM ye
[ MUKA LAWA BAU BADAN KECHEWA ]
..
Tuan, andai si dia badan berbau,
Usah di tegur direct sangat,
Nanti si dia touching,
Ko jugak yang susah,
..
Nah, ambil CELEBTITYLASS ni,
Bagi dia sapu kat badan dia.
BAU BADAN si dia hilang dalam 3 saat,
24 jam takde dah bau yang tak best tu.
Baru lah pastu pakai perfume rasa high semacam.
..
Sayangilah dia dengan misi baru.
..
CELEBRITYLASS di bina dengan 100% formula semulajadi untuk menghilangkan BAU BADAN dan PELUH BERBAU .
Lebih 100 000 pengguna telah Berjaya merasai hasilnya.
Semudah sapu dan bau badan anda hilang.
Whatsapp ke <0123757185>
Wechat ke

Post a Comment