Thursday, August 4, 2016


https://www.facebook.com/slimmingcandy/photos/a.499220956907308.1073741829.496826277146776/642715985891137/?type=3&theaterKISAH KAK ROS (Part 5)

Sepanjang Kak Ros amalkan #GulaGulaKurus ,
kak ros ikut ja tips yang diberi oleh seller ni.

Katanya boleh ja kak ros tak follow tips tips ni, boleh ja turun ...

tapi bila kak Ros tengok testimoni testimoni turun berkilo terasa macam harini makan, esok nak kurus dah! hahaha

adoi la..
so nak cepat nampak kesan dan cepat turun berat, kak ros follow ja apa yang seller ni share.

Pasti akan kurus, cumanya setiap orang kesan tu tak sama. Ada orang cepat, ada orang lambat. Yang penting kita bertindak daripada nak kurus tapi apa pun tindakan tak ada

Ok ni ha,kak ros kongsikan tips tips yang kak ros amalkan. Jom sama sama kurus!

#GulaGulaKurus
#DiMar
#Mince
#Jomkurus
#Jomsihat
wechatjoey2383 whatsapp 60123757185
Post a Comment